Cadac Dometic e braai 40 fs black

Beschrijving Elektrische barbecue (ø 40cm)
Winnaar van de DOFAS Innovation Award 2024
Ook te gebruiken als tafelmodel
Elektrische 2,3kW warmtespiraal voor een snelle opwarmtijd
Eenvoudig schoon te maken dankzij uitneembare vetpan
Deksel kan aan de achterkant gehaakt worden als wind- of spatscherm
Incl. pandrager, BBQ rooster en deksel

Ontdek het gemak en de smaak van elektrisch grillen met de CADAC E Braai 40 FS. Deze elektrische BBQ is ideaal voor gebruik op een balkon of in de tuin. Hij heeft een trendy look dankzij de duurzame, houten poten. Wil je hem liever gebruiken als tafelmodel? Dan vervang je de houten poten eenvoudig door de meegeleverde korte pootjes.

De 2,3kW warmtespiraal zorgt voor een snelle opwarmtijd. Een afneembare glazen ring beschermt de spiraal tegen kookvet. De vetpan is uitneembaar en vaatwasserbestendig. Dankzij de unieke ‘Spot-on Grilling Technology’ wordt de temperatuur rechtstreeks op het rooster gemeten in plaats van onder de deksel. Hierdoor is deze exact in te stellen en constant te houden op de gewenste temperatuur. De ingestelde temperatuur is te zien op het digitale display.

De temperatuur van de E Braai is traploos instelbaar van 70 tot 270 graden, dus ook geschikt voor slow cooking. De deksel bevat 4 ventilatiegaten voor een goede luchtcirculatie en gelijkmatige hittespreiding. De E Braai wordt geleverd inclusief pandrager, BBQ rooster met keramische coating en een deksel. Voor nog meer mogelijkheden kun je de E Braai uitbreiden met optionele accessoires, zoals een BBQ/Plancha of een pizzasteen.

Is de E-Braai geschikt voor gebruik op de camping?
In principe kun je de E-Braai op de camping gebruiken mits je voldoende stroom hebt. De E-Braai verbruikt 2,3kW. Dit staat ongeveer gelijk aan 10 ampère. Op veel kampeerplekken heb je 6 tot 10 ampère ter beschikking. Dit is te weinig voor de E-Braai aangezien je ook altijd nog stroom verbruikt met bijv. een koelkast, verlichting, etc. Controleer daarom van te voren hoeveel ampère jouw campingplek biedt.

Product specificaties
Afmetingen
Breedte: 44 cm
Hoogte: 95 cm
Diepte: 44 cm

Technische info
Gewicht: 11,4 kg
Warmtecapaciteit: 2.3 kW

CADAC ThermoGrill®
CADAC barbecues zijn uitgerust met unieke ThermoGrill® grillroosters; kwalitatief hoogwaardige BBQ roosters die een optimale hittespreiding garanderen.
Op een CADAC barbecue zul je dus het volledige rooster kunnen gebruiken om te grillen. Geen koude plekken meer aan de zijkant. Optimaal braai-plezier!

Easy Assembly
De portable barbecues staan binnen een handomdraai, gereedschap is overbodig.
Kortom: bij aanschaf van een CADAC barbecue, houd je tijd over om te genieten van het Braai-leven!

Easy Clean
De 'ronde' CADAC barbecues hebben een afneembare, geëmailleerde vetpan. Onze kookoppervlakken zijn eenvoudig te reinigen dankzij de keramische non-stick coating. De vetpan en (de meeste) kookoppervlakken kunnen in de vaatwasser, maar je maakt ze net zo makkelijk schoon met een spons en een sopje!

GreenGrill
Vrijwel al onze kookoppervlakken zijn voorzien van onze ‘GreenGrill coating’.Deze keramische coating is volledig PFOA-vrij en bevat daarom geen giftige stoffen. GreenGrill staat garant voor gezonder koken!
De CADAC GreenGrill coating is harder en daardoor duurzamer dan een gewone anti-aanbaklaag. De coating is bestand tegen hogere temperaturen, verdeelt de warmte beter en houdt deze beter vast, waardoor er minder gas verbruikt wordt tijdens het bakken & grillen.
De kookoppervlakken zijn zeer gemakkelijk schoon te maken met water en afwasmiddel.

Modular System
CADAC producten staan bekend om hun MODULAR SYSTEM; onze barbecues en buitenkeukens kunnen worden gebruikt met veel verschillende kookoppervlakken waardoor buiten koken nóg leuker wordt.
Met CADAC bereid je meer dan een hamburger op de grill!

CADAC MODULAR SYSTEM
Eén BBQ, eindeloos veel mogelijkheden
Veel accessoires beschikbaar
Eenvoudig te wisselen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat