√ Te Velde !
Van harte welkom in onze winkel in Nieuw Buinen (Stadskanaal).

Head heren ski helm vico black

head-heren-ski-helm-vico-black
head-heren-ski-helm-vico-black
head-heren-ski-helm-vico-black

Head heren ski helm vico black

€ 79,99
Maat Skihelmen
Beschrijving Head heren ski helm vico black
De VICO geeft perfecte hoofd protectie van het park tot de piste en off piste. Voorzien met het Venturi Effect, zachte oor beschermers en goede ventilatie geeft deze ski helm veiligheid en comfort. Door MIPS toe te voegen en additionele lage frictie lagen in de helm die zorgen voor veilige impact

Omschrijving:
De VICO geeft perfecte hoofd protectie van het park tot de piste en off piste. Geladen met het Venturi Effect, zachte oor beschermers en goede ventilatie geeft deze veiligheid en comfort. Door MIPS toe te voegen en additionele lage frictie lagen in de helm die zorgen voor veilige impact

Gegevens:
Constructie: In-mold technologie
Kleur: black
Maten: M/L - hoofdmaat 56-59 cm

Kenmerken:
Het Venturi-effect zorgt voor het ideale binnenhelmklimaat. Dit gebeurt wanneer lucht die over de helm stroomt, warmte en vocht naar de binnenschaal trekt.
Het zachte Microfleece-materiaal heeft meerdere functies: het voelt goed aan, trekt vocht aan de huid en voert het weg van het hoofd.
De Neckgator biedt comfort en warmte aan de helmdrager. Het voegt comfort, pasvorm en sluit de elementen uit.
Het zachte Microfleece-materiaal van de Beanie Liner past zich perfect aan het hoofd aan en voorkomt zo kneuzingen en het onaangenaam binnendringen van koude lucht. Gegoten mesh-zones laten warmte en vocht naar buiten ontsnappen en zorgen samen met het ventilatiesysteem voor een aangenaam hoofdklimaat.
Thermische ventilatie is ons automatisch ventilatiesysteem dat warme lucht van het hoofd naar buiten leidt zonder koude lucht naar binnen toe te laten.
Head 3D Fit maakt een exacte horizontale en verticale aanpassing van de helm aan de vorm van uw hoofd mogelijk.
De schokabsorberende binnenste EPS-laag van deze technologie wordt geïnjecteerd in de harde buitenste polycarbonaatlaag om een ​​enkele uitgebreide eenheid te creëren die perfecte bescherming biedt bij een lager gewicht.

Technologie:
In-mold-technologie. De schokabsorberende binnenste EPS-laag van deze technologie wordt geïnjecteerd in de harde buitenste polycarbonaatlaag om een ​​enkele uitgebreide eenheid te creëren die perfecte bescherming biedt bij een lager gewicht.

VERZENDKOSTEN: € 5,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 125,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Welke maat ski-helm heb ik?

Handreiking om een maat ski-helm te kiezen.
hoofd

Aangezien vrijwel de meeste merken met een verschillende maattabel werken is het handig om je hoofd op te meten. Meet ongeveer 1,5 tot 2,5 cm boven de wenkbrauwen, over het breedste/grootste gedeelte van je hoofd.


Waarom een ski-helm?