√ Te Velde !
Hemelvaartsdag open van 11:00 - 17:00   Van harte welkom.

Head heren ski helm rev

head-heren-ski-helm-rev
head-heren-ski-helm-rev
head-heren-ski-helm-rev

Head heren ski helm rev

€ 149,99
Maat Skihelmen
Beschrijving Head heren ski helm rev
Sportieve helm met innovatief systeem

Omschrijving:
Deze innovatieve helm zet een nieuw standaard voor comfort en vorm. Sphere it, deze aanpasbare ventilatie zorgt er voor dat de helm in alle condities perfect blijft. De enorme prestatie en veiligheid van deze helm zorgt voor veel vertrouwen bij de sporters

Gegevens:
Constructie: In-mold technologie
Kleur: black
Maten: M/L - hoofdmaat 56-59 cm

Kenmerken:
De schokabsorberende binnenste EPS-laag van deze technologie wordt geïnjecteerd in de harde buitenste polycarbonaatlaag om een ​​enkele uitgebreide eenheid te creëren die perfecte bescherming biedt bij een lager gewicht.
De opening van de ventilatiekanalen aan de bovenkant van de helm kan continu worden aangepast met behulp van een schuifregelaar.
Het zachte Microfleece-materiaal van de Beanie Liner past zich perfect aan het hoofd aan en voorkomt zo kneuzingen en het onaangenaam binnendringen van koude lucht. Gegoten mesh-zones laten warmte en vocht naar buiten ontsnappen en zorgen samen met het ventilatiesysteem voor een aangenaam hoofdklimaat.
Microfur is zowel verwarmend als comfortabel voor de huid. Als een helmvoering creëert het de perfecte pasvorm en gevoel voor de hele dag prettig skien.
De Neckgator biedt comfort en warmte aan de helmdrager. Het voegt comfort, pasvorm en sluit de elementen uit.

Technologie:
In-mold-technologie. De schokabsorberende binnenste EPS-laag van deze technologie wordt geïnjecteerd in de harde buitenste polycarbonaatlaag om een ​​enkele uitgebreide eenheid te creëren die perfecte bescherming biedt bij een lager gewicht.

VERZENDKOSTEN: € 5,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 125,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Welke maat ski-helm heb ik?

Handreiking om een maat ski-helm te kiezen.
hoofd

Aangezien vrijwel de meeste merken met een verschillende maattabel werken is het handig om je hoofd op te meten. Meet ongeveer 1,5 tot 2,5 cm boven de wenkbrauwen, over het breedste/grootste gedeelte van je hoofd.


Waarom een ski-helm?