√ Te Velde !
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's  Klik hier.

vango opblaasbare bustent cove low

Beschrijving vango opblaasbare bustent cove low
afm. 320 x 310 cm. Aansluithoogte 180-210 cm.
De Vango Cove drive-away luifeltent is een luifeltent met een open voorkant, zodat u van het uitzicht kunt genieten, maar ook wat privacy heeft voor uw buren op de camping. Het vaste grondzeil maakt de Cove ideaal als zitplek of opslagruimte. De AirBeams zorgen voor een stevige en rigide constructie, die in een handomdraai is op te zetten.

Opblaasbare AirBeams, zodat tentstokken niet nodig zijn. AirBeams zijn zacht, waardoor de zijkanten van de caravan niet beschadigen. Wordt geleverd met een dubbele cilinder pomp.
Bevestigingspunt zijkant luifeltent - Met deze zijdelingse bevestiging staat de luifeltent dezelfde kant op als uw voertuig.
Aan elkaar gekoppeld grondzeil - Met de voordelen van een volledig ingenaaid grondzeil. Comfortabel, makkelijk schoon te maken en weg te rollen als het niet nodig is.
Sentinel Active - Sentinel Active is sterk en volledig waterdicht. Hoogwaardige kwaliteit en uitmuntende prestaties, gecombineerd met een compacte opbergmaat.
AirSpeed® valve – ventiel om AirBeams gemakkelijk op te pompen. Op handige hoogte gepositioneerd en blijft stevig vastzitten aan de pomp.
Schuine AirBeams - zorgen voor nog meer ruimte dan Airbeams met standaard curve. Beschermen bovendien tegen zijwind.
Gepatenteerd Vango TBS® - Tension Band systeem zorgt dat de tent blijft staan bij harde wind. De banden ondersteunen de stokken op 3 plaatsen en voorkomen zijwaartse beweging. Span niet strakker af dan nodig, omdat de stokken anders kromtrekken. Kan bij rustig weer worden opgeborgen.
Goed zichtbare scheerlijnen - gemakkelijk te zien bij weinig licht.
Verstelbare banden voor haringen.
Heldere ramen - voor maximale lichtinval en goed zicht.
Verplaatsbare scheidingswand voor de binnentent – biedt de gewenste privacy en kan worden opgerold wanneer deze niet nodig is.
Ingang is voorzien van horgaas voor ventilatie en om insecten buiten te houden
Overkapte ingang - zorgt voor bescherming als je de tent ingaat en voorkomt dat regenwater de leefruimte binnendruppelt.
Plat Grondzeil bij Deur - Makkelijk plat te leggen, dus geen opstaande rand bij het in- en uitstappen
Twee verschillende deuren - Handige in- en uitgang aan de voorkant van het voertuig en in- en uitgang aan de achterkant .
Roll Away verbindingstunnel - Snel en makkelijk om er met uw voertuig op uit te gaan, als u terugkomt rolt u de tunnel gewoon weer aan het voertuig.
Vango AirZone - hoge en lage ventilatiepanelen zorgen samen voor een comfortabele luchtstroom in de tent. Luchtcirculatie is noodzakelijk voor het reduceren van condenswater.
Oversized tas gemaakt van 15% meer materiaal geven 50% meer volume te maken pak makkelijker
Inclusief AirBeam pomp met dubbele cilinder.
Meerdere bevestigingsmethoden - Een vaste 6mm kadorstrip, over het voertuig te spannen straps, imperiaal bevestiging en hoes voor Pole & Clamp
Experience AirBeam® Luifeltenten inclusief - Vaste 6mm kador strip, singelbanden, imperal bevestigingspunten, hoes voor pole & clamp, stalen haringen met draagtas, draagtas met spanbanden en double-action pomp met draagtas

Weight: 15.2kg
Packsize: L75.0 x H37.0 x W37.0cm
Pitching Time: 10 mins
Awning Size: Low
Kador Adjustable Height: 180-210cm
Kador Length: 260
Weight without Accessories: 7.5kg

Sentinel active:
Wanneer de grootte en het gewicht van de verpakking de belangrijkste invloed hebben bij het kiezen van uw tent, zal onze specifiek ontworpen Sentinel active stof uw behoeften overtreffen. Sentinel active is sterk, terwijl het waterdicht is tot een HH-waarde van 3000 mm, en zorgt voor een uitstekende kwaliteit en prestaties gecombineerd met compacte verpakkingsgroottes.

Optionele artikelen:
Gondsheet protector (ondergrondzeil) GP001
Universal carpet (tenttapijt) CP004
Drive away kits

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 5,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 125,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat