√ Te Velde !
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's  Klik hier.

vango opblaasbare bus- campertent galli III rsv low

12-0-vango-opblaasbare-bus-campertent-galli-3-rsv-low-awpgallic3ya3b
12-0-vango-opblaasbare-bus-campertent-galli-3-rsv-low-awpgallic3ya3b
12-0-vango-opblaasbare-bus-campertent-galli-3-rsv-low-awpgallic3ya3b
12-0-vango-opblaasbare-bus-campertent-galli-3-rsv-low-awpgallic3ya3b
12-0-vango-opblaasbare-bus-campertent-galli-3-rsv-low-awpgallic3ya3b
12-0-vango-opblaasbare-bus-campertent-galli-3-rsv-low-awpgallic3ya3b
12-0-vango-opblaasbare-bus-campertent-galli-3-rsv-low-awpgallic3ya3b
12-0-vango-opblaasbare-bus-campertent-galli-3-rsv-low-awpgallic3ya3b

vango opblaasbare bus- campertent galli III rsv low

€ 1.195,00
€ 1.074,99
Beschrijving vango opblaasbare bus- campertent galli III rsv low
Afm. 320 x 465 cm. Aansluithoogte 180-210 cm.
De Galli springt in het oog door zijn indrukwekkende constructie en attractieve vormgeving. Gemaakt voor iedereen die op zoek is naar een grote campertent waarin alle ruimte optimaal wordt benut. De unieke gebogen AirBeam®constructie met gebogen dak zorgt voor meer comfort en sta-hoogte. Optioneel kunnen er één of twee extra slaapvertrekken worden opgehangen aan de achterkant van de constructie. Opgetrokken uit het robuuste, hoogwaardige Vango Sentinel Pro 420 ripstop polyester doek. Flexibiliteit en bewegingsvrijheid staan centraal bij onze drive-away opblaasbare campertenten. Daarom hebben wij een deur aangebracht in het verbindingsstuk tussen voertuig en tent. Hierdoor blijft de tent als zelfstandige constructie staan wanneer u het voertuig verwijderd en kan deze als opslagruimte voor uw spullen worden gebruikt als u op pad bent.

Opblaasbare AirBeams, zodat tentstokken niet nodig zijn. AirBeams zijn zacht, waardoor de zijkanten van de caravan niet beschadigen. Wordt geleverd met een dubbele cilinder pomp.
Bevestigingspunt zijkant luifeltent - Met deze zijdelingse bevestiging staat de luifeltent dezelfde kant op als uw voertuig.
Voertuig bevestiging linkerzijde - Luifeltent kan aan linkerzijde van het voertuig worden bevestigd, indien u een California of Europees model camper heeft
Oxford polyester grondzeil - fantastische verhouding tussen gewicht en duurzaamheid.
Volledig genaaid grondzeil
Sentinel Pro - Sentinel Pro is 245% sterker dan ons Sentinel Active tentdoek, extreem waterdicht en slijtvast. Kleurvast met onze nieuwe ColourLok™ technologie, die beschermt verbleking tegen de zon.
Vango oversized AirBeams – sommige modellen en stoffen gebruiken AirBeams met een grotere diameter. Om nog meer van de voordelen van Airbeams te profiteren.
AirSpeed® valve – ventiel om AirBeams gemakkelijk op te pompen. Op handige hoogte gepositioneerd en blijft stevig vastzitten aan de pomp.
Schuine AirBeams - zorgen voor nog meer ruimte dan Airbeams met standaard curve. Beschermen bovendien tegen zijwind.
Gepatenteerd Vango TBS® - Tension Band systeem zorgt dat de tent blijft staan bij harde wind. De banden ondersteunen de stokken op 3 plaatsen en voorkomen zijwaartse beweging. Span niet strakker af dan nodig, omdat de stokken anders kromtrekken. Kan bij rustig weer worden opgeborgen.
SkyTrack II® - Een flexibel ophangsysteem waar u eenvoudig spullen aan kunt ophangen, zoals lampen, hangkasten of Vango Skyliners. Met het Skytrack systeem kunt u uw tent volledig naar uw wensen en behoeften indelen
Goed zichtbare scheerlijnen - gemakkelijk te zien bij weinig licht.
Verstelbare banden voor haringen.
Heldere ramen - voor maximale lichtinval en goed zicht.
NIEUW Skylight Vensters - Gepositioneerd aan de bovenkant voor maximale lichtinval overdag en een prachtig uitzicht op de sterren in de nacht
Gordijnen met rits – voor meer pricacy. Eenvoudig en snel in gebruik. Kunnen op verschillende hoogtes worden geopend. Netjes vast te maken aan de tent. Kunnen worden opgerold in een zakje.
Overkapte ingang - zorgt voor bescherming als je de tent ingaat en voorkomt dat regenwater de leefruimte binnendruppelt.
Twee verschillende deuren - Handige in- en uitgang aan de voorkant van het voertuig en in- en uitgang aan de achterkant .
Roll Away verbindingstunnel - Snel en makkelijk om er met uw voertuig op uit te gaan, als u terugkomt rolt u de tunnel gewoon weer aan het voertuig.
Flat Side Entry Groundsheet - Geen instap meer, dus moeiteloos binnenkomen.
2 deuren van horgaas - Voor- en zijdeuren met horgaas, voor goede ventilatie, houdt insecten buiten
Lage ventilatiegaten - Bevorderen de luchtdoorstroom en gaan de ophoping van condens tegen
Vango AirZone - hoge en lage ventilatiepanelen zorgen samen voor een comfortabele luchtstroom in de tent. Luchtcirculatie is noodzakelijk voor het reduceren van condenswater.
Meerdere bevestigingsmethoden - Een vaste 6mm kadorstrip, over het voertuig te spannen straps, imperiaal bevestiging en hoes voor Pole & Clamp
AirAway® Voertuig Luifeltenten inclusief - Vaste 6mm kador strip, singelbanden, imperal bevestigingspunten, hoes voor pole & clamp, stalen rotsharingen & hamer met draagtas, easy pack draagtas en double-action pomp met draagtas
2 meegeleverde stormbanden die aan de zijkant of de voorzijde van de luifel kunnen worden gebruikt.
Opening met rits voor stroomkabel. Met kabelbinders van Velcro.

Weight: 28.95kg
Packsize: L78.0 x H39.0 x W44.0cm
Pitching Time: 15 mins
Awning Size: Low
Kador Adjustable Height: 180-210cm
Kador Length: 250
Weight without Accessories: 23.15kg

Sentinel pro:
Vango sentinel pro-stof is ontworpen voor toegewijde kampeerders die meerdere reizen per jaar maken, vaak voor langere vakanties. De mix van vezels en de dubbele ripstop-constructie zorgt voor een lange levensduur tegen slijtage, terwijl onze nieuwe colorlock-technologie de weerstand tegen UV-vervaging verbetert. Sentinel pro is extreem waterdicht (6000 mm HH-classificatie) en werkt onder alle weersomstandigheden.

Optionele artikelen:
Gondsheet protector (ondergrondzeil) GP003
Universal carpet (tenttapijt) CP008
Binnentent BR001
Cruz skyliner (binnenhemel) SY001
Drive away kits

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 5,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 125,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat