√ Te Velde !
Van harte welkom in onze winkel in Nieuw Buinen (Stadskanaal).

kampa Dometic opblaasbare tent Hayling 4 AIR 2020

kampa-dometic-opblaasbare-tent-hayling-4-air
kampa-dometic-opblaasbare-tent-hayling-4-air
kampa-dometic-opblaasbare-tent-hayling-4-air

kampa Dometic opblaasbare tent Hayling 4 AIR 2020

€ 1.062,50
€ 749,00
Beschrijving kampa Dometic opblaasbare tent Hayling 4 AIR
4 persoons, polyester

Duurzame Weathershield 150D-stof en de nieuwste AirFrame-technologie zorgen ervoor dat de Hayling 4 AIR een favoriet blijft. Deuren aan de linkerkant en in het voorpaneel zijn voorzien van gaasschermen om de luchtstroom te behouden en de voorluifel biedt waardevolle leefruimte buiten. Klimaatventilatieopeningen en slaapkamers met vedonkerend materiaal zorgen ervoor dat je comfortabel zit, ongeacht het weer. Voeg op een handige manier extra binnenruimte toe met de optionele aanritsbare luifel en vestibule.

De nieuwste kampeerfuncties, meerdere materiaalopties en een reeks luifels en vestibules hebben ervoor gezorgd dat de Hayling AIR een favoriet blijft onder gezinskampeerders.

Materiaal: weathershield 150D UPF 50+
Extreem licht en gemakkelijk te hanteren, Weathershield ™ 150D beloft supersnelle op- en afbouw. Het is extreem duurzaam en weersbestendig ook. Dit lichtgewicht materiaal biedt geweldig waarde zonder compromissen.
Een ultraviolette beschermingsfactor (UPF) geeft aan hoeveel ultraviolette straling door de zon is verminderd bij het passeren van stof. Kampa Dometic tentmateriaal staat slechts 1/50 toe van ultraviolette stralen om erdoorheen te gaan, zodat u beschermd bent en koel blijft.

WATERBESTENDIG: Getest tot 200L / m2 per uur, zorgt ervoor dat je droog blijft.

KLIMAATCONTROLE: Hoge en lage ventilatieopeningen zorgen voor een luchtstroom om de tent te ventileren. Ventilatie helpt condensatie te voorkomen en verbetert het comfort.

DONKERE SLAAPKAMERS: Binnententen gebruiken donkere materialen om vroeg zonlicht te helpen blokkeren, en dus een goede nachtrust.

QUICKPITCH ™ GUYING SYSTEEM: Zwaar uitgevoerde banden die kunnen worden vastgemaakt in een paar seconden. Zet de onderste riem strak en pas de bovenste gesp aan om spanning uit te oefenen.

"SABRELINK ™ VOORBEREID: SabreLink ™ tenten kunnen tot
drie lichten in de woonkamer. Elk systeem is op afstand bediend, zodat u de lichten aan / uit kunt zetten en de helderheid aan te passen. Ook geschikt voor stokken tenten."

RITSEN BLINDS: Raamgordijnen met ritssluiting welke je gemakkelijk kunt opbergen.

BREDERE SLAAPKAMERS: Gemiddeld zijn de slaapkamers van Kampa Dometic de breedst beschikbare, en dus zorgen ze voor een comfortabele Nachtrust.

"GARDEROBE POLE KLAAR: Klik eenvoudig vast aan de linker- of rechterkant van de binnententen op geselecteerde opblaasbare tenten voor extra hangende opslag. Past ook
Studland 6/8 AIR Annex."

KABELINVOERPUNTEN: Voor extra gemak hebben alle tenten kabel ingangspunten voor 12V en netkabel toegang.

AIRFRAME-TECHNOLOGIE: Gericht op gebruiksgemak en functie, AirFrame-tenten zijn extreem duurzaam, onderhoudsvrij en sterk.

"MEERDERE OPPOMPPUNTEN: Elke AirPole is gemaakt van een sterke TPU-inflatiebuis die in een stevige buis is geritst gemaakt van een versterkte polyester hoes. Dit wordt vervolgens in een zware polyester hoes geritst van de tent. Het resultaat is een extreem goed beschermd, duurzaam AirFrame dat vereist geen onderhoud.
"

Leveringsomvang 1 tent; 1 inner tent; 1 2L pump; 1 canopy groundsheet; 1 side canopy pole; 4 storm straps; 1 peg pack; 1 manual; 1 carry bag

Afmetingen productdiepte 5400 mm
Afmetingen producthoogte 2100 mm
Afmetingen productbreedte 3200 mm
Nettogewicht 24.85 kg

Afmetingen pakketdiepte 850 mm
Afmetingen pakkethoogte 430 mm
Afmetingen pakketbreedte 460 mm
Pakketgewicht 27.15 kg

Optionele artikelen:
Air canopy (luifel)
Air vestibule (paneel in de voorzijde van de luifel)
Footprint (ondergrondzeil)
Carpet (tenttapijt)
Elektrische pomp
Sabre link lampsysteem
Sabre link lampsysteem uitbreidingsset

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 6,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat