√ Te Velde !
Van harte welkom in onze winkel in Nieuw Buinen (Stadskanaal).

kampa Dometic opblaasbare tent Brean 3 Classic AIR 2020

kampa-dometic-opblaasbare-tent-brean-3-classic-air
kampa-dometic-opblaasbare-tent-brean-3-classic-air
kampa-dometic-opblaasbare-tent-brean-3-classic-air

kampa Dometic opblaasbare tent Brean 3 Classic AIR 2020

€ 1.218,75
€ 799,00
Beschrijving kampa Dometic opblaasbare tent Brean 3 Classic AIR
3 persoons, katoen-polyester

De Brean Classic 3 AIR is de ideale toertent. Het Weathershield ™ Classic polykatoen materiaal regelt de binnentemperatuur, terwijl de geïntegreerde voorluifel overdekte toegang biedt en een extra leefruimte buiten. Ventilatiefuncties aan alle kanten, aan de rechterkant en voordeuren met gaaspanelen. De nieuwe optionele opblaasbare luifel biedt extra overdekte leefruimte, waardoor deze tent ideaal is voor kort of lang verblijf.

Op te zetten in enkele minuten. De kleine pakmaten van de Brean AIR en de snelle set-up en take-down maken beide versies met 3 en 4 slaapplaatsen ideaal voor touren en korte vakanties.

Materiaal: weathershield classic UPF 50+
Alle bescherming van polyestermaterialen met superieur comfort. Hoge kwaliteit Weathershield ™ Klassiek polykatoenmateriaal laat de tent ademen en vermindert condensatie en helpt bij het regelen van de binnentemperatuur op warme dagen.
Een ultraviolette beschermingsfactor (UPF) geeft aan hoeveel ultraviolette straling door de zon is verminderd bij het passeren van stof. Kampa Dometic tentmateriaal staat slechts 1/50 toe van ultraviolette stralen om erdoorheen te gaan, zodat u beschermd bent en koel blijft.

WATERBESTENDIG: Getest tot 200L / m2 per uur, zorgt ervoor dat je droog blijft.

KLIMAATCONTROLE: Hoge en lage ventilatieopeningen zorgen voor een luchtstroom om de tent te ventileren. Ventilatie helpt condensatie te voorkomen en verbetert het comfort.

DONKERE SLAAPKAMERS: Binnententen gebruiken donkere materialen om vroeg zonlicht te helpen blokkeren, en dus een goede nachtrust.

QUICKPITCH ™ GUYING SYSTEEM: Zwaar uitgevoerde banden die kunnen worden vastgemaakt in een paar seconden. Zet de onderste riem strak en pas de bovenste gesp aan om spanning uit te oefenen.

"SABRELINK ™ VOORBEREID: SabreLink ™ tenten kunnen tot
drie lichten in de woonkamer. Elk systeem is op afstand bediend, zodat u de lichten aan / uit kunt zetten en de helderheid aan te passen. Ook geschikt voor stokken tenten."

RITSEN BLINDS: Raamgordijnen met ritssluiting welke je gemakkelijk kunt opbergen.

BREDERE SLAAPKAMERS: Gemiddeld zijn de slaapkamers van Kampa Dometic de breedst beschikbare, en dus zorgen ze voor een comfortabele Nachtrust.

"GARDEROBE POLE KLAAR: Klik eenvoudig vast aan de linker- of rechterkant van de binnententen op geselecteerde opblaasbare tenten voor extra hangende opslag. Past ook
Studland 6/8 AIR Annex."

KABELINVOERPUNTEN: Voor extra gemak hebben alle tenten kabel ingangspunten voor 12V en netkabel toegang.

AIRFRAME-TECHNOLOGIE: Gericht op gebruiksgemak en functie, AirFrame-tenten zijn extreem duurzaam, onderhoudsvrij en sterk.

"MEERDERE OPPOMPPUNTEN: Elke AirPole is gemaakt van een sterke TPU-inflatiebuis die in een stevige buis is geritst gemaakt van een versterkte polyester hoes. Dit wordt vervolgens in een zware polyester hoes geritst van de tent. Het resultaat is een extreem goed beschermd, duurzaam AirFrame dat vereist geen onderhoud.
"

NATTE WEERTOEGANG: De luifel bij nat weer zorgt voor beschutting toegang en voorkomt dat regen in de tent wanneer je de deur openritst.

Leveringsomvang 1 tent; 1 inner tent; 1 2L pump; 1 canopy groundsheet; 1 side canopy pole; 4 storm straps; 1 peg pack; 1 manual; 1 carry bag

Afmetingen productdiepte 3600 mm
Afmetingen producthoogte 1900 mm
Afmetingen productbreedte 2400 mm
Nettogewicht 19.50 kg

Afmetingen pakketdiepte 700 mm
Afmetingen pakkethoogte 400 mm
Afmetingen pakketbreedte 420 mm
Pakketgewicht 20.58 kg

Optionele artikelen:
Footprint (ondergrondzeil)
Carpet (tenttapijt)
Elektrische pomp
Sabre link lampsysteem
Sabre link lampsysteem uitbreidingsset

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 6,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat