√ Te Velde !
Van harte welkom in onze winkel in Nieuw Buinen (Stadskanaal).

Thetford aqua kem green sachets

Beschrijving Heeft u een draagbaar toilet of cassettetoilet? Thetford Aqua Kem Green in zakjesvorm is een zeer krachtig middel voor de afvaltank: biologisch afbreekbaar en milieubewust. Deze zakjes zijn eenvoudig te gebruiken op de camping, bijvoorbeeld in uw camper, caravan of tent. Het product remt gasvorming af en maakt afval vloeibaar, zodat uw afvaltank makkelijk te legen is.

Geconcentreerde sachets voor de afvaltank

Voor een comfortabele vakantie in uw camper, caravan of tent is een portable toilet zeker geen overbodige luxe. De Aqua Kem Green Sachets van Thetford zijn daarbij onmisbaar. De zakjes zijn handig opgeborgen in een compact potje en maken het mogelijk om toiletafval tijdelijk op te slaan in de afvaltank. Het remt gasvorming en breekt afval af (de inhoud wordt geheel vloeibaar). Hierdoor is het makkelijker om uw tank te legen en te reinigen. U leegt uw afvaltank als hij vol is, als u met uw caravan of camper gaat rijden of als u hem voor langere tijd niet gebruikt. Leeg hem in ieder geval om de 4 of 5 dagen. Aqua Kem Green is een milieubewust product dat biologisch afbreekbaar is. Het richt geen onnodige schade aan het milieu aan.

Belangrijkste voordelen:
Geschikt voor elk mobiel toilet
Eén dosering gaat tot wel 4 dagen mee
Milieubewust en biologisch afbreekbaar
Inhoud: 15 zakjes

Eenvoudig in gebruik

Dankzij de Aqua Kem Green Sachets heeft u altijd de juiste dosering. Het product is eenvoudig in gebruik. Doseer één zakje per 20 liter afvaltankvolume en voeg drie liter water toe. Dit doet u via de daarvoor bestemde vulopening van uw afvaltank. Gebruik nooit huishoudelijke bleek voor uw draagbare toilet om beschadigingen te voorkomen. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan om de Aqua Kem Green Sachets te gebruiken in combinatie met de Aqua Rinse Plus. Dit product voorkomt kalkaanslag in uw spoelwatertank en zorgt voor een langdurig glanzende toiletpot.

Kortom, de Thetford Aqua Kem Green Sachets zijn ideaal om uw afvaltank fris en eenvoudig te legen. Het juiste onderhoud is van belang voor de levensduur van uw toilet. Gebruik om verstoppingen te voorkomen speciaal ontwikkeld Thetford Aqua Soft toiletpapier.

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat